Beste Aankoop Top 5 . nl

Bluetooth Boxen

Photo of author
Written By ltjk2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

JBL GO 3 

Pros

Zakformaat bluetooth Speaker. Compact met krachtig geluid. Beschikt over JBL Pro Sound voor een stevige bass. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De JBL Go 3 is waterdicht tot 1 meter diep (IPX6)

Cons

Batterijduur van 5 uur

JBL Flip 5

Pros

Compacte bluetooth speaker met krachtig geluid. Beschikt over PartyBoost functie om te verbinden met andere JBL speakers. Maximale batterijduur van 12 uur. De JBL Flip 5 is waterdicht (IPX7) tot 1 meter diep 

Cons

Verbinding met andere JBL speakers enkel mogelijk als deze beschikken over PartyBoost functie

Sonos Roam 

Pros

Je kunt muziek streamen via WiFi en via Bluetooth. De speaker stemt het geluid af op de akoestiek van kamer dankzij de True Play functie. Mogelijkheid om de speaker aan te sturen met je stem via de Google Assistant functie. Maximale batterijduur van 10 uur. De Sonos Roam is waterdicht (IP67)

Cons

Geen verbinding mogelijk tussen speaker en Sonos soundbar. Opladen duurt wat lang 

JBL Charge 5 

Pros

Bluetooth speaker met ingebouwde powerbank. Beschikt over PartyBoost functie om te verbinden met andere JBL speakers. Maximale batterijduur van 20 uur. De JBL Charge 5 is waterdicht (IP67) tot 1 meter diep 

Cons

Verbinding met andere JBL speakers enkel mogelijk als deze beschikken over PartyBoost functie

JBL Partybox 710

Pros

Party speaker beschikt over verlichting aan de voorkant. Lichtpatroon bedien je gemakkelijk via de Partybox App of de knoppen aan de bovenkant van de speaker. Koppel draadloos 2 speakers aan elkaar voor een hoger volume dankzij de Wireless by True Wireless Stereo technologie. Voorzien van wielen

Cons

Prijzig en enkel spatwaterdicht 

Bluetooth Boxen


Wat er zo handig is aan Bluetooth boxen
Bluetooth is een draadloze technologie die het mogelijk maakt twee toestellen met elkaar te verbinden zonder het gebruik van draden. Het Bluetooth-logo is een visuele voorstelling van deze technologie: de golven zijn bedoeld om radiogolven voor te stellen, die de informatie tussen de apparaten overbrengen, en het stokfiguurtje geeft de nabijheid aan die nodig is voor de verbinding.

De term ‘bluetooth’ is ontstaan als een eerbetoon aan koning Harald ‘Blåtand’ Gormsson van Denemarken, die rond de 10e eeuw de strijdende partijen in Denemarken verenigde. Hij verenigde ze onder één vlag en bracht vrede en stabiliteit in zijn land. Het Bluetooth-logo zelf is ontworpen door het Deense bedrijf Designworks, dat nog steeds nauw samenwerkt met Apple op het gebied van productontwerp.

Een Bluetooth Box
Bluetooth-luidsprekers zijn om een aantal redenen ongelooflijk populair. Ze zijn geweldig voor geïmproviseerde dansfeestjes, en ze zijn een uitstekende manier om naar muziek te luisteren in een breed scala van omgevingen. Je kunt bijvoorbeeld net zo gemakkelijk muziek van jouw mobiele telefoon afspelen met een Bluetooth-luidspreker op het strand als in jouw woonkamer. Het enige probleem is dat ze meestal niet de gemakkelijkste zijn om op te zetten. Ze moeten worden gekoppeld met specifieke apparaten en hebben specifieke ingangen; dit betekent dat het vaak niet super intuïtief is om ze op te zetten. Daarom hebben we besloten om een bericht te maken over hoe Bluetooth luidsprekers werken, welke verschillende soorten er zijn, en hoe je ze instelt.

De voordelen van een Bluetooth Box
Het grootste voordeel van een Bluetooth box is gemak. Het is geen ingewikkelde technologie – je kunt er gewoon geluid draadloos mee overbrengen. Elk apparaat met een audio-aansluiting kan nu op de luidsprekers worden aangesloten, zonder dat je rommelige draden of een adapter nodig hebt. Dit maakt het ideaal voor openlucht feestjes en barbecues, waar het laatste waar je je zorgen over wilt maken is struikelen over snoeren en verstrikt raken in luidsprekerkabels.

Bluetooth boxen maken het ook gemakkelijk om meerdere apparaten tegelijk aan te sluiten op één speaker, zodat je jouw favoriete muziek met meer mensen kunt delen. Geen drukte meer rond één telefoon of tablet- zet gewoon jouw favoriete afspeellijst op en geniet. Een Bluetooth box is ook perfect voor mensen die moeite hebben met horen of niet zo goed kunnen horen als ze zouden willen. Zonder kabels of plug-ins kan iedereen deelnemen aan een geïmproviseerd dansfeest!