Beste Aankoop Top 5 . nl

Elektrische Terrasverwarmer

Sunred Propus Lounge Heater grijs

Pro’s

Zeer sterke heater voor het verwarmen van grote oppervlakken van maximaal 25 vierkante meter. Werkt op propaan of butaangas en is voorzien van wielen hierdoor is de heater gemakkelijk te verplaatsen. Maximaal vermogen van 11.000 watt.

Con’s

Op de maximale stand vrij prijzig in gebruik

Eurom Flameheater

Pro’s

De Eurom Flameheater heeft een Turbo-top die de warmte van de vlam omzet in stralingswarmte. Makkelijk verplaatsbaar dankzij de wielen. Voorzien van overhittings- en omvalbeveiliging. Werkt op propaan of butaangas met een maximaal vermogen van 9000 watt.

Con’s

Warmtebereik wat lager dan andere heaters

Sunred Sirius zwart (hangend)

Pro’s

Lichtgewicht plafond terrasverwarmer en makkelijk op te hangen. 3 warmtestanden om de warmte-intensiteit te bepalen. Sterke heater, wind beïnvloedt de warmte-intensiteit niet. Inclusief afstandsbediening 

Con’s

Deze plafond terrasverwarmer geeft meer licht dan andere heaters

Sunred Propus Lounge Heats

Pros: Geschikt voor grote oppervlakten tot 25m3
Door wieltjes onder de heater is hij makkelijk te verplaatsen
Vermogen tot 11.000 watt met traploze instelbaarheid

Cons: Op maximale stand verbruikt de heater bijna 2 euro per uur aan stroom

Eurom Q-time 2000S

Pros:

De terrasverwarmer is draaibaar waardoor je zelf bepaalt in welke richting de heater de ruimte verwarmt.
Dankzij de omvalbeveiliging schakelt de terrasverwarmer automatisch uit wanneer de heater omvalt.
Er wordt een statief meegeleverd waardoor je de terrasverwarmer zowel neerzet als ophangt.

Cons: De hoeveelheid wind in de omgeving is van invloed op de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer.

Terrasverwarmer

Iedereen kent het wel: de zon schijnt, het lijkt zulk mooi weer, maar het is nog nét te koud om buiten te zitten. Of je hebt een lange zomeravond buiten gezeten, maar moet gedwongen naar binnen omdat het uiteindelijk toch te koud wordt. In dit soort situaties is een terrasverwarmer de ideale oplossing. Met een terrasverwarmer zorg je ervoor dat je tóch buiten kunt zitten, ookal is het buiten nog wat fris of schijnt te zon niet meer. Veel cafés en restaurants gebruiken al terrasverwamers, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon één bij je in de tuin zetten. In dit artikel lees je alles over de verschillende soorten terrasverwarmers. Heb je geen tijd om alles te vergelijken ga dan direct naar devan dit moment.

Wat is een terrasverwarmer?

Een terrasverwarmer doet eigenlijk precies wat de naam al zegt: een terras verwarmen. Het is een compacte verwarmingsunit die je buiten op het terras kunt plaatsen. Iedereen die dicht genoeg bij de terrasverwamer zit, kan genieten van de warmte. Zo kun je ’s avonds langer buiten zitten en kun je ook in de lente en in de herfst op het terras zitten. Een terrasverwarmer biedt een uitkomst voor de mooie zonnige dagen waarop het nog nét te fris is om buiten te zitten. Ook is een terrasverwarmer ideaal wanneer er een frisse wind staat. Terrasverwamers kunnen op de grond staan maar ook aan een muur, pilaar of plafond hangen.

Waar moet ik op letten als ik een terrasverwarmer wil kopen in 2022?

Ben je van plan om een terrasverwamer te kopen? Let dan goed op de kwaliteit van het apparaat. Hoe groter het terras, hoe beter de kwaliteit moet zijn. Heb je slechts een klein terras in de achtertuin? Dan hoef je niet de duurste en de beste terrasverwamer te kopen. Maar wil je het hele terras van een café verwarmen? Dan is het verstandig om een wat beter apparaat aan te schaffen. Let daarbij vooral op het aantal Watt. Dit bepaalt namelijk hoeveel warmte het apparaat genereert.

Wat zijn populaire merken en types terrasverwamers?

Uiteraard zijn er verschillende merken die terrasverwarmers aanbieden. Zo heb je bijvoorbeeld MaxxGarden en Perel. Ook Trotec enzijn populaire merken die terrasverwarmers aanbieden. In principe maakt het merk niet heel veel uit. Als je maar een verwarmer met genoeg Watt uitkiest. Ook het model van de verwarmer maakt uit. Kies één die je zelf mooi vindt. Zo voegt het apparaat wat toe aan de uitstraling van je terras.

Wat zijn de nadelen van een terrasverwamer?

Een terrasverwarmer brengt ook nadelen met zich mee. Het is namelijk een apparaat dat veel energie slurpt. Je zult daarom een hogere energierekening krijgen door de terrasverwarmer. Dit is bovendien slecht voor het milieu. Je zou immers ook gewoon wat vaker binnen kunnen gaan zitten. Denk er daarom goed over na of je dit apparaat wel écht nodig hebt voordat je het aanschaft.