Beste Aankoop Top 5 . nl

Gourmet Set

Princess Raclette 8 Oval Grill Party 162700

Pro’s

Naast gourmetstel ook crêpemaker en raclette. De pannetjes kunnen in de vaatwasser en hebben een goede antiaanbaklaag. Met geïntegreerde thermostaat waarmee je zelf de temperatuur kunt instellen. Gourmetstel heeft een ovale vorm en is geschikt voor 8 personen. 

Con’s

Het elektriciteitssnoer zit vast aan het gourmetstel 

Solis Tafelgrill 5-in-1 

Pro’s

Tafelgrill met veel verschillende mogelijkheden. Warmt snel op, de temperatuur is te regelen via de draaiknop. Goede antiaanbaklaag op de grillplaat en pannetjes en is makkelijk schoon te maken. Goede prijs/kwaliteitsverhouding en is geschikt voor 8 personen.

Con’s

De tafelgrill is groot en lastig op te bergen

Tefal 3-in-1 RE 610D

Pro’s

De plaat en pannetjes kunnen in de vaatwasser en hebben een goede antiaanbaklaag die is verstevigd met titanium. De Thermo-spot kleurt rood wanneer deze op temperatuur is en klaar is voor gebruik. De Tefal 3-in-1 is geschikt is licht in gewicht en geschikt voor 8 personen.

Con’s

Het elektriciteitssnoer is vrij kort

Princess Raclette 6 Grill Party 162725

Pro’s

Scherp geprijsd gourmetstel . De grillplaat  en pannetjes kunnen in de vaatwasser en hebben een goede antiaanbaklaag. Snel op temperatuur en makkelijk in gebruik. Ideaal gourmetstel voor een ronde tafel, beschikbaar in meerdere varianten (4, 6 of 8 personen).

Con’s

De ring in het midden van de bakplaat is onhandig en heeft geen afvoer voor vet.vocht

Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588

Pro’s

De plaat en pannetjes kunnen in de vaatwasser en hebben een goede antiaanbaklaag. Warmt snel op en heeft een constante temperatuur. De Thermo-spot kleurt rood wanneer deze op temperatuur is en klaar is voor gebruik. Geschikt voor grote groepen van 8 – 10 personen. 

Con’s

Dit gourmetstel is vrij prijzig